Srpen 2007

Od Vás pro mě! :)

31. srpna 2007 v 16:59 | Sárinka |  Other things
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Promo

31. srpna 2007 v 16:46 | Sárinka |  8 season
S vlčkem
1. promo
FULL PROMO
Bolestivé promo


Avatars

31. srpna 2007 v 15:57 | Sárinka |  Avatarečky
A menší avatarečky:
AvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarAvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarMad George AvatarAvatarAvatarAvatarAvatarReka (Jorja and George)Reka (Jorja)
A jedna hýbačka!

Jorja surfuje

31. srpna 2007 v 15:54 | Sárinka |  Photos

Banners

31. srpna 2007 v 15:52 | Sárinka |  Bannerky
I *heart* Weasleys 01
Geek luvin Skater 02
Geek luvin Skater 01

Wallpapers

31. srpna 2007 v 15:51 | Sárinka |  Wallpaperky

Avatárky

31. srpna 2007 v 15:50 | Sárinka |  Avatarsky

Photoshot 1

31. srpna 2007 v 15:49 | Sárinka |  Photos

Jako malá

31. srpna 2007 v 15:49 | Sárinka |  About Jorja

Wallíky

31. srpna 2007 v 15:47 | Sárinka
Wallpaper
Wallpaper
Wallpaper
Wallpaper
Wallpaper
Wallpaper

Něco o Sárince

31. srpna 2007 v 15:46 | Sárinka |  About Sara
Sara Sidleová se narodila 16.zaří 1971 v Tamale Bay v Kalifornii.Její rodiče byli hippies a vedli malý penzion na pobřeží Tichého oceánu.Její matka zabila v sebeobraně Sařina opilého otce dostala se tak Sara do děrského domova.Navzdory všem okolnostem využila Sara svoji nadprůměrnou inteligenci a dosáhla lepších vyslédků než se dalo čekat:studovala na Havardu a poté v kriminalistické laboratoři v San Francisku.Vyniká v analíze elementárních částic a materiálů.Na jednom semináři se Grissom setkal se Saou a nabídl ji místo v jeho týmu.Aby unikla ze svého stereotypu začala Sara chodit a technikem záchranné lékařské služby Hankem Pettigrewem.Románek však skončil ve chvíly kdy Sara zjistila že Hank má již jiný vztah.Před životními i pracovními problémy hledala Sara útěchu v alkoholu.Po odvikací léčbě kterou jí Grissom zařídil se vrátila zpět do práce s odhodláním vrátit svůj život do těch správných kolejích.

Kdo je víc?

31. srpna 2007 v 15:45 | Sárinka |  Fotečky
Heh, trošku namyšlenej, nezdá se vám?

Ach, ta podoba!

31. srpna 2007 v 15:44 | Sárinka |  Other věci

Wow! ♥

31. srpna 2007 v 15:43 | Sárinka |  Fotešky
Už se ani nedivím, proč byl zvolenej jedním z nejcharizmatějších chlapů Ameriky! ;)

Něco o našem Gilovi

31. srpna 2007 v 15:42 | Sárinka |  About Gil
Grissom strávil posledních 15 let pomáháním Las Vegas dostat se ze 14. místa na 2. místo v kriminalistickém hodnocení. Vyrostl v Marina Del Rey v Kalifornii. Jeho máma pracovala v obrazové galerii ve Venice, a jeho táta pracoval v dovozu/vývozu, obchodováním především s komunistickou Čínou. Grissomovi rodiče se rozvedli, když mu bylo 5. V osmi začal jezdit na kole na pláži a sbíral mrtvé škeble a jiné potvory. Nosil je domů a prováděl pitvy, pomalu se učil spletitými detaily smrti. Jako teenager se stal místní autoritou, která se zaměstnává rychlými pitvami koček a psů. Šestnáctým rokem byl neoficiálním pracovníkem pro márnici LA. Pracoval při univerzitě a ve 22 letech začal pracovat jako nejmladčí koroner v historii LA. O osm let později byl nabrán do CSI v Las Vegas. Jeho filosofie o jeho práci byla: "Pokud se chceš naučit něco o kriminalistice, musíš se naučit všechno ostatní." zatímco si ostatní možná rozmýšleli práci v CSI, pro Grissoma práce není o volbě. Nemohl by pracovat v jiném odvětví, jako ryba nemůže přestat plavat. Pro Gilla to není práce, je to jeho vyjádření jako člověka, perfektní shrnutí charakteru a profese. Gillova specialita je entomologie.

Filmografka

31. srpna 2007 v 15:40 | Sárinka |  Filmograph
2004Blue Neon Night: Michael Connelly's Los Angeles ...Vypravěč
2004CSI: Crime Scene Investigation - Dark Motives ...CSI Head Investigator Gilbert 'Gil' Grissom
2003CSI: Crime Scene Investigation ...Gil Grissom
2000Lebky (Skulls, The) ...Ames Levritt
2000Kandidáti (Contender, The) ...Gov. Jack Hathaway
1999Kiss the Sky ...Jeff
1998Gunshy ...Jake Bridges
1998Staircase, The ...Joad
1998Rat Pack, The ...John F. Kennedy
199712 Angry Men ...Juror #12
1996Beast, The ...Whip Dalton
1996Boss / "Mrtvý" boss (Mulholland Falls) ...Jack, Mafia Mobster
1995In the Kingdom of the Blind, the Man with One Eye Is King ...Tony C.
1995Present Tense, Past Perfect ...Jack
1993Return to Lonesome Dove ...Gideon Walker
1993Curacao ...Stephen Guerin
1992Keep the Change ...Joe Starling
1992Passed Away ...Frank Scanlan
1991Hard Promises ...Joey
1990Kennedys of Massachusetts, The ...Joseph P. Kennedy
1990Mladé pušky 2 (Young Guns II) ...Patrick Floyd 'Pat' Garrett
1987Amazing Grace and Chuck ...Russell
1987Long Gone ...Cecil 'Stud' Cantrell
1985To Live and Die in L.A. ...Richard Chance
William L. Petersen

Životopísek

31. srpna 2007 v 15:39 | Sárinka |  O Williamovi
Profese:
herec, producent Datum narození: 21.02.1953 Místo narození: Evanston, Illinois, USA
William Louis Petersen je americký herec dánského původu. Narodil se 21. února 1953 v Evanstonu (Illinois, USA) Petersen vystudoval Bishop Kelly High School v Boise, v Idahu (1972). Byl přijat do Idaho State University na fotbalové stipendium. Původně si chtěl zvýšit svůj průměr na Idaho State, a tak Petersen vzal kurzy herectví, které mu změnili cíle jeho života.

Odešel ze školy, a v roce 1974 odjel za profesorem herectví do Španělska, zde si zdokonalil své herecké schopnosti jako Shakespearový herec. Později se vrátil zpátky do Idaha se snem: stát se hercem. Neschopný udržet neherecké zaměstnáníse vrátil domů do Chicaga za příbuznými a stal se hercem v divadle a získal Actors' Equity card. Účinkoval se Steppenwolfskou divadelní společností a byl spoluzakladatelem Remains Theater Ensemble, v kterém také působili vynikající Chicagští herci jako Gary Cole a Ted Levine (Rychle a zběsile; Gejša; Hory mají oči).


Kariéra tohoto uznávaného herce začala malým dílkem už v roce 1981 ve filmu Thief. V roce 1986 hrál Willa Grahama ve filmu Manhunter (později předěláno jako Red Dragon). Od roku 2000 do součastnosti se stal nejvíce proslulým rolí Gilla Grissoma v Kriminálce Las Vegas. Petersen má dceru Maite z minulého manželství a v červnu 2003 si vzal svojí dlouholetou přítelkyni Ginu Cirone.
William L. Petersen

Filmografie

31. srpna 2007 v 14:22 | Sárinka |  Filmografie
2005Next Exit ...Terri
2004CSI: Crime Scene Investigation - Dark Motives ...Sara Sidle
2003Down with the Joneses ...Bev Jones
2003CSI: Crime Scene Investigation ...Sara Sidle
2000Memento (Memento) ...Leonard's Wife
1999Forever Fabulous ...Liz Guild
1999Hungry Bachelors Club, The ...Delmar Youngblood
1998How to Make the Cruelest Month ...Sarah Bryant
1997House of Frankenstein 1997 ...Felicity
1997Velocity Trap ...Alice Pallas
1995Alchemy ...Josie
1995Jerky Boys, The ...Lazarro's Young Lady
1994Dead Funny ...Fate 3
1992Happy Hell Night ...Kappa Sig Girl
1992Summer Stories: The Mall ...Diane (segment "Temptations")
1989Kill-Off, The ...Myra Pavlov
Jorja Fox

Životopis

31. srpna 2007 v 14:21 | Sárinka |  About Jorja
Profese:
Herečka Datum narození: 07.07.1968 Místo narození: New York, USA
Jorja Fox celým jménem Jorja-An Fox, její jméno se vyslovuje stejně jako název amerického státu Georgia. Jorja strávila dětství v malém přímořském městě Melbourne Beach na Floridě. Navštěvovala Hoover Junior High v Indialantic na Floridě. Chodila na střední školu v Melbourne na Floridě, kde byla objevena pro modelling. Matka Marilyn byla belgicko-kanadské národnosti (1927-1996). Otec je irský Kanaďan (narozen 1924). Má staršího bratra Jeffa (nar. 1957). Její rodiče imigrovali z Montrealu do USA.

Od té doby, co se přestěhovala do Los Angeles, začíná pravidelně vystupovat v televizních filmech a seriálech (The West Wing, Missing Persons, Ellen). Hrála v televizních filmech Memento s Guy Piercem a Carrie Anne Moss, Tiara Tango s Jean Smart a Robertem Wagnerem, Hungry Bachelors Club a v poslední době Down With The Joneses.

Je zapřísáhlou vegetariánkou a chce se stát vegankou. Doma má jednoho psa: fenku boxera Ali, a dvě kočky: Rumplestiltskin a kocoura Sida Poitier. Ráda cestuje, hraje na kytaru a zpívá. Za jednu episodu v "Kriminálka Las Vegas" dostává 100 000 dolarů. Jorja je spoluzakladatelkou Honeypot Productions, nezávislé avantgardní divadelní společnosti v Los Angeles. Na její činnosti se podílí jako herečka, scenáristka i režisérka.

Jorja Fox je 175 cm vysoká a zatím je svobodná.

Emily Procter, její přítelkyně a kolegyně z Forever Fabulous, jí říká 'Horha', protože tak by se její jméno četlo ve španělštině.

Jorja je taky hudebnice - hraje na kytaru (ona prohlašuje, že mizerně) a taky si koupila bicí soupravu. Zároveň i zpívá a skládá písničky, nejznámější Lullabye, k filmu Traveling Companion a Satellite, která je věřejněná na jejích oficiálních webových stránkách.
Jorja Fox